Åkgräsklipparna från Husqvarna håller mycket hög kvalitet. Det gör att man som konsument kan känna sig trygg med att maskinen fungerar på det sätt man förväntar sig.

Åkgräsklippare från Husqvarna – Fördelar

En av fördelarna med en åkgräsklippare från Husqvarna är att de ser till att det finns ett stort utbud av reservdelar. Det gör att man utan problem kan lämna sin gamla trotjänare på reparation om det någon gång skulle behövas. Husqvarna har som mål att se till att man inte ska behöva slänga deras produkter om något går sönder. Då byter man istället ut den delen hos en lokal verkstad. Oavsett om du är ute efter en ny åkgräsklippare eller behöver serva din gamla är du välkommen till oss.

Att tänka på vid köp av åkgräsklippare

Först och främst är det viktigt att man vet vilken modell man behöver. Då det skiljer sig i kapacitet och körtid mellan de olika modellerna kan man behöva fundera på vilket behov och vilka krav man har på sin åkgräsklippare. Detta är såklart något vi gärna hjälper dig med. Med lång erfarenhet kan vi underlätta valet av åkgräsklippare från Husqvarna.

Husqvarnas historia i korthet

Husqvarna har varit världskända för sina symaskiner och sina motorcyklar. Men dessa produceras inte längre av företaget Husqvarna även om de kan gå under samma varumärke.

Sedan Electrolux avknoppade Husqvarna 2006 så har de varit ett eget företag igen. De har då också helt lämnat all annan tillverkning än den för utomhusprodukter.  Det har också gjort att de nu är världskända för den typen av produkter.

Varmt välkommen att kontakta eller besöka oss för mer information om våra åkgräsklippare i Mariestad.